Sådan kan du indrette tagrummet

Hvordan udnytter man bedst rummet under taget? Svaret på det spørgsmål afhænger naturligvis af dit individuelle behov. Mange danskere vælger dog at nedprioritere indretningen i loftrummet, fordi de mangler overskud eller inspiration til, hvordan de bedst kan indrette det. Det betyder ofte, at det ender med at blive et rodet opbevaringsrum, der skaber mere frustration end gavn.

 

I virkeligheden er der gode muligheder for at få skabt husets hyggeligste rum, hvis du indretter rummet rigtigt. Ofte er der nemlig både skråvægge og bjælker, der spreder en varm atmosfære.  Her kan du få inspiration til, hvordan du kan indrette rummet optimalt.

Skab et møbleret opholdsrum

 

Ved at integrere enkelte møbler kan du nemt og enkelt få skabt et hyggeligt opholdsrum. Du kan for eksempel placere en blød seng i rummet eller skabe en moderne sofa af paller og en madras. Find god inspiration til det hos en blog om bedst testede senge og madrasser. Du kan også placere en hyggelig gyngestol eller en lænestol til gode læsestunder.

 

Et mindre bord er også altid oplagt at have i nærheden. Her kan du placere drikkevare og spille brætspil med familien. Du kan overveje at investere i et minikøleskab til at opbevare drikkevare i, så du ikke skal bevæge dig ned i køkkenet for kolde drikkevare.

 

Hvis der er plads i rummet, er kommoder og mindre skabe også altid praktiske. Med dem skaber du rum for nyttig opbevaring.

 

Spred en varm og hjemlig atmosfære

 

Når du indretter tagrummet, er det en god idé at have fokus på hyggeligt og personligt interiør. Det kan være møbler i varme trænuancer eller din foretrukne farve.

 

Mange loftrum har ikke de store vinduespartier, hvis overhovedet nogen. Derfor er det væsentligt at have særligt fokus på belysningen. Få skabt en hyggelig stemning ved at integrere flere forskellige typer belysning. Det kan være en loftlampe, bordlampe og måske en gulvlampe med et behageligt skær.

 

Planter er en god måde at få bragt noget natur ind i rummet. Derudover er tekstiler oplagte til at skabe en hjemlig stemning i rummet. Det gælder blandt andet gulvtæpper, puder og plaider.

 

Indret gerne med genstande, der har betydning for dig. Når ting har en affektiv værdi, vil de kunne bidrage til et rum, du i højere grad føler dig hjemme i.

 

Ved at følge ovenstående tips til indretningen, kan du gøre tagrummet til hjemmets hyggeligste rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *