Indret entréen til perfektion

Det første sted man ser, når man træder ind i sit hjem er entréen. Det er derimod ofte det sidste sted, vi giver opmærksomhed, når det kommer til indretning. Hvor det er nærliggende at få sat møbler og nipsgenstande på den helt rigtige måde inde i stuen, virker det knap så presserende at dekorere entréen. Men faktisk er det jo både det sted, der skal sætte stemningen, når du selv træder indenfor. Mens det samtidig også er det rum, der giver dine gæster et førstehåndsindtryk af resten af din bolig, når de besøger dig. Fuldend derfor stilen i dit hjem ved at dekorere entréen.

Tænk ud af boksen

En entré kan være et af de mest fantasiløse rum i en bolig. Mange vælger at indrette sig med de mest nødvendige funktionsmøbler såsom en knagerække og en skoreol. I stedet for at skabe et hyggeligt og velkomment miljø, vil man med sådan en indretning i højere grad signalere et element af praktik og ligegyldighed. Hvis rummet ikke er dekoreret, så synes man ofte heller ikke, at det gør så meget, hvis jakken bliver smidt lidt tilfældigt og skoene ikke placeres i den dertil velegnede skoreol. Det bliver hurtigt rodet og personlighedsløst. Men det kan man heldigvis snildt gøre noget ved. Med ganske simple løsninger kan man nemlig gøre sin entré til en personlig velkomsthal til den øvrige bolig. Det gælder blot om at tænke en smule ud af boksen.

Hvad er personligt for dig?

En egentlig opskrift på en god indretning er svær at give. Hvad der er personligt og betydningsfuldt for den ene, er værdiløst for den anden. Tag dig derfor lidt tid til at finde ud af, hvad er virkelig betyder noget for dig. Har du børn, kan du sætte deres tegninger i rammer og pifte entrévæggene op med farver og former. Er du glad for at rejse, kan du integrere nogle af dine souvenirs i entréens indretning. Eller er du glad for blomster? Så vil det være en god idé at tilføje planter til det lille rum. Det kan både være stående på gulvet i potteplanter, men det kan også være hængende i opsatser på vægge eller i loftet, hvis pladsen er trang.

Køb et særligt entrémøbel

Selvom det er nemt at købe en masseproduceret skohylde og en billig knagerække fra byggemarkedet, så vil indretningen ofte se hyggeligere og mere eksklusiv ud, hvis du tilfører et egentligt entrémøbel. En hurtig søgning på efter en entrebænk vil give dig et væld af muligheder, som du kan udforske. Nogle har smarte multifunktioner, mens andre lægger vægt på eksklusivt design. Match dit valg med din personlige stil for at skabe en rød tråd hele boligen igennem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *